Testcoördinator

Nodig automatisch (business) testers uit om tests uit te voeren. Beheer testbevindingen en bewaak de voortgang van testtrajecten.

Animation of a test coordinator standing on a huge laptop with test cycles on the screen

Waarom testen met een tool?

Ben je full-time testcoördinator of testmanager? Dan hoeven we jou waarschijnlijk niet uit te leggen wat het belang is van een professionele, gebruiksvriendelijke testmanagement tool. Ben je functioneel beheerder? Dan zul je geregeld de pet van testcoördinator opzetten om ervoor te zorgen dat belangrijke wijzigingen in jouw applicaties goed worden getest. Maar hoe doe je dat? Hoe betrek je iedereen die iets moet testen en hoe zorg je ervoor dat je zicht houdt op de testresultaten? Door gebruik te maken van Testersuite krijg je grip op al jouw testtrajecten. Daarbij kun je veel tijd besparen in de voorbereiding, de aansturing en het rapporteren over jouw testtrajecten.

Hoe ga ik hiermee aan de slag?

Daar gaan we jou natuurlijk bij helpen. Samen richten we in één dag Testersuite in zodat de tool optimaal aansluit op de werkwijze van jouw organisatie of project. Wanneer er al testscripts zijn dan importeren we die in Testersuite. Vervolgens ga je Testersuite een eerste keer gebruiken voor het testen van een belangrijke wijziging of release. Daarbij betrek je collega's in de business en binnen de IT organisatie voor het uitvoeren van tests en het oplossen van testbevindingen. Waar nodig ondersteunen wij bij vragen over de inrichting en het gebruik van Testersuite. Wanneer het eerste testtraject succesvol is verlopen dan kan Testersuite breder binnen de organisatie voor diverse soorten testtrajecten worden ingezet. Veel organisaties hebben de stap al gezet. Probeer het ook en ervaar het gemak van testen met Testersuite!

Ga direct aan de slag

En ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.