Overheid

Overheid

Burgers en organisaties vertrouwen op de digitale Overheid. Efficiënte processen en kwalitatieve informatiesystemen zijn hierin essentieel.

Testersuite is overal thuis.

De digitale overheid moet betrouwbaar zijn

Burgers en organisaties willen snel en goed geholpen worden door de overheid. Dat betekent dat er hoge eigen worden gesteld aan de digitale overheid.  Informatiesystemen moeten betrouwbaar en up-to-date zijn. Wanneer dit niet het geval is, leidt dit tot fouten, ergernissen en negatieve publiciteit. Dit wil je voorkomen.

Testen en valideren van wijzigingen

De kwaliteit van je informatiesystemen en IT-infrastructuur is dus uitermate bepalend voor een succesvolle relatie met burgers en andere organisaties. Het testen en valideren van de infrastructuur, interfaces, software, systemen en alles wat daaromheen hangt krijgt steeds meer een verplicht karakter.

Borging ten behoeve van audits en meer

Het borgen van testprocedures en validatie van (informatie)systemen heeft niet een vrijblijvend karakter. Denk aan de richtlijnen en protocollen die deel uitmaken van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Daar waar alle bestuurslagen binnen de overheid voorheen nog een eigen baseline hadden, is dit nu samengevoegd. Er ligt meer focus op risicomanagement.

Reden genoeg om de kwaliteit van de ICT, het informatiemanagement & functioneel (applicatie)beheer binnen de organisatie te verankeren en te borgen.

Het testen is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de hele organisatie. Dus ook van medewerkers die dagelijks werken met informatiesystemen. De vraag is ‘hoe organiseer je dit zo efficiënt en effectief mogelijk?’

Testersuite is hét testplatform voor de overheid. Of het nu gaat om applicaties van Centric of PinkRoccade. Doordat Testersuite ontwikkeld is door testprofessionals en processpecialisten is Testersuite breed in te zetten. Testersuite helpt je om je testproces neer te zetten en te onderhouden.

Inmiddels gebruiken tal van provincies, gemeentes en waterschappen Testersuite. Meer weten over ervaringen van klanten uit de publieke sector? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen...

"De laagdrempeligheid en gebruiksgemak van Testersuite is de manier om niet-IT-ers mee te nemen in het testproces."

Maastricht UMC+
Henk Egberink

"Onze test-automation-tool was niet ideaal opgezet. Dat hebben we recht getrokken door onder andere te starten met Testersuite."

PGGM
Henk van de Wardt

"Testersuite helpt bij het creëren van een basis voor acceptatie door onder andere het vroeg vinden van defects in de testfase."

Action
Koen Janssen

"Tools als Testersuite hebben de toekomst omdat je testtrajecten heel goed kunt managen en stroomlijnen."

Samsung
Bart Kuunders

"Door het gebruik van Testersuite maken wij de kwaliteit van het testen inzichtelijk en kunnen wij gemakkelijk sturen op de voortgang."

RadboudUMC
Sander Hassert

"Met Testersuite zijn we in staat om snel en goed nieuwe releases van ons EPD te testen."

Rivierduinen
Sander Keijzer

"Ik heb bij de gemeente Eindhoven alle projecten succesvol geïntroduceerd dankzij Testersuite. Dit werd keer op keer gewaardeerd."

Gemeente Eindhoven
Paul van der Geer

"Testersuite biedt het ideale platform voor de inzet van onze Test Shop Infrastructuur bij klanten."

Sogeti
Robert Cornelisse

"Hergebruik van testsets, die we in Testersuite hebben opgebouwd, levert veel tijdwinst op bij de SAP uitrol naar onze vestigingen."

Hanos
Pascal v.d. Brink

"Testersuite draagt bij aan de testvolwassenheid binnen de provincie Noord-Brabant door het testproces op een meer gestructureerde manier aan te pakken."

Provincie Noord Brabant
Daniëlle Verduin

"Testersuite geeft ons grip op het testproces en vereenvoudigt de aansturing van de gebruikers-acceptatietests."

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Rinus v.d. Oever

"Testersuite heeft de Gemeente Apeldoorn geholpen om focus, structuur en eenvoud binnen het testproces aan te brengen."

Gemeente Apeldoorn
Rob van Gils

"Dankzij de duidelijke testrapportages konden we tijdig bijsturen en kon er gefundeerde besluitvorming plaatsvinden."

Airmiles
Frans Kassenaar

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.