Blog
Plan een afspraak

Over ons

Wij maken testen en checken iedere dag een beetje eenvoudiger.

Funny characters working on a laptop

Wij zijn het Testersuite Team. De ontwikkelaars van de gelijknamige cloud applicatie Testersuite. Wij maken sinds 2011 het leven eenvoudiger van iedereen die met testen en checken bezig is. Dat kunnen wij goed omdat testen in ons DNA zit en dat zie je terug in onze cloud applicatie. Testersuite is een krachtig testmanagement platform voor de voorbereiding, aansturing en uitvoering van alle soorten testwerkzaamheden. Zeer gebruiksvriendelijk waardoor ook niet testers snel hun weg weten te vinden in Testersuite.

Onze visie

Eén van de grote IT uitdagingen voor de komende jaren is het streven naar maximale stabiliteit en maximale flexibiliteit. De afhankelijkheid van goed functionerende systemen zal ook in de toekomst blijven groeien. Daarom is de stabiliteit van informatiesystemen van levensbelang voor iedere organisatie. De business verandert snel waardoor systemen continu onderhevig zijn aan verandering. Er wordt dus grote flexibiliteit verwacht. De gevraagde flexibiliteit vergroot echter de kans op instabiliteit.

De oplossing voor deze schijnbare tegenstelling is een volwassen testproces voor het inrichten, ontwikkelen, implementeren en beheren van informatiesystemen. Dit geldt zowel voor standaard (SaaS) applicaties als voor maatwerk systemen (software ontwikkeling).

Wij faciliteren organisaties bij de inrichting en borging van een professioneel testproces.

Ons DNA

Wij zijn realistische, gemotiveerde dromers die iedere dag een beetje beter willen worden en verwachtingen willen overtreffen. Dat is het Testersuite team. Wij denken in kansen en mogelijkheden en willen continue het leven van testers eenvoudiger maken. Niet via de gebaande paden maar op onze eigen manier.

We doen het samen!
We helpen elkaar en doen alles elke dag een stukje beter en slimmer. We hebben respect voor andermans mening en leveren opbouwende kritiek. Wanneer we geen fouten maken zijn we niet goed bezig. Iedereen is gelijk en het woord ‘baas’ gebruiken we niet.

Hoe kan het wel?
We zijn realistische dromers. We bedenken creatieve oplossingen door out-of-the box te denken en van de gebaande paden af te wijken. Iedere aanname is reden voor een vraag.

We maken fans.
We creëren fans en ambassadeurs door continu verwachtingen te overtreffen. We streven naar toegevoegde waarde voor onze klanten en prospects door altijd eerlijk en oprecht te adviseren. Wanneer we zelf niet in een oplossing geloven dan verkopen we deze niet!

Gek doen is heel normaal.
We kunnen niet functioneren als we geen lol hebben met elkaar. Er is altijd plek voor humor en plezier. We komen graag samen op ons inspirerende kantoor en we spelen tafeltennis op hoog niveau. Ook daarin worden we iedere dag een stukje beter.

The Testersuite office
Kantoor Testersuite

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.