Zorg

Zorg

Betere zorgverlening hangt nauw samen met de kwaliteit van informatievoorziening binnen jouw zorginstelling.

Testersuite is overal thuis.

ICT in de zorg

Het verlenen van zorg zonder IT systemen is tegenwoordig ondenkbaar. Wanneer een informatiesysteem zoals het ZIS, EPD of ECD uit de lucht is of verkeerde informatie bevat, kan dat rampzalige gevolgen hebben. Zowel voor de zorgbehoevende als voor de zorgverlener. Daarnaast zit je niet te wachten op negatieve publiciteit in de landelijke media. In dit geval geldt wél dat voorkomen beter dan genezen is.

Risico’s

Nieuwe updates, hotfixes en releases van jouw pakketleverancier(s) komen regelmatig voor als gevolg van wet- en regelgeving en procesverbetering. Dit vergroot de kans op fouten en brengt risico’s met zich mee. Periodieke ‘bug fixes’ zijn hiervan het levende bewijs. Een patiënt veiligheidsrisico ligt dus ook zomaar op de loer.

NEN7510, audits en eigen ambities

Het testen en valideren van wijzigingen in de infrastructuur en applicaties wordt steeds minder vrijblijvend. De NEN7510 en periodieke audits zijn hier een sprekend voorbeeld van. Los van de eigen ambitie van zorgverleners om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren door middel van betrouwbare informatiesystemen en IT-infrastructuur.

Het testen is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de hele organisatie. Dus ook van medewerkers die dagelijks werken met informatiesystemen en apparatuur. De vraag is ‘hoe organiseer je dit zo efficiënt en effectief mogelijk?’

Testersuite is hét testplatform voor de zorg. Of het nu gaat om HiX, Epic, Nexus, of SAP. Doordat Testersuite ontwikkeld is door testprofessionals en processpecialisten is Testersuite breed in te zetten. Testersuite helpt je om je testproces neer te zetten en te onderhouden. Inmiddels gebruiken tal van (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen Testersuite.

Meer weten over ervaringen van onze klanten uit de zorg? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen...

"De laagdrempeligheid en gebruiksgemak van Testersuite is de manier om niet-IT-ers mee te nemen in het testproces."

Maastricht UMC+
Henk Egberink

"Onze test-automation-tool was niet ideaal opgezet. Dat hebben we recht getrokken door onder andere te starten met Testersuite."

PGGM
Henk van de Wardt

"Testersuite helpt bij het creëren van een basis voor acceptatie door onder andere het vroeg vinden van defects in de testfase."

Action
Koen Janssen

"Tools als Testersuite hebben de toekomst omdat je testtrajecten heel goed kunt managen en stroomlijnen."

Samsung
Bart Kuunders

"Door het gebruik van Testersuite maken wij de kwaliteit van het testen inzichtelijk en kunnen wij gemakkelijk sturen op de voortgang."

RadboudUMC
Sander Hassert

"Met Testersuite zijn we in staat om snel en goed nieuwe releases van ons EPD te testen."

Rivierduinen
Sander Keijzer

"Ik heb bij de gemeente Eindhoven alle projecten succesvol geïntroduceerd dankzij Testersuite. Dit werd keer op keer gewaardeerd."

Gemeente Eindhoven
Paul van der Geer

"Testersuite biedt het ideale platform voor de inzet van onze Test Shop Infrastructuur bij klanten."

Sogeti
Robert Cornelisse

"Hergebruik van testsets, die we in Testersuite hebben opgebouwd, levert veel tijdwinst op bij de SAP uitrol naar onze vestigingen."

Hanos
Pascal v.d. Brink

"Testersuite draagt bij aan de testvolwassenheid binnen de provincie Noord-Brabant door het testproces op een meer gestructureerde manier aan te pakken."

Provincie Noord Brabant
Daniëlle Verduin

"Testersuite geeft ons grip op het testproces en vereenvoudigt de aansturing van de gebruikers-acceptatietests."

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Rinus v.d. Oever

"Testersuite heeft de Gemeente Apeldoorn geholpen om focus, structuur en eenvoud binnen het testproces aan te brengen."

Gemeente Apeldoorn
Rob van Gils

"Dankzij de duidelijke testrapportages konden we tijdig bijsturen en kon er gefundeerde besluitvorming plaatsvinden."

Airmiles
Frans Kassenaar

Ga direct aan de slag

En ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.