Partners

Samen met onze partners bieden we nog meer toegevoegde waarde in testen en aangrenzende vakgebieden.

Het succesvol doorvoeren van wijzigingen vraagt om een doordacht testtraject. Daarbij is het van belang te allen tijde grip te houden op het gehele testproces. Met de TOPdesk-Testersuite koppeling test u TOPdesk-wijzingen gestructureerd met hergebruik van eerdere tests.

Lees verder

Salves zorgt dat je altijd en zorgeloos gebruik kan maken van bedrijfskritische software. Met focus op kwaliteit en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van testen en testautomatisering. Salves en Testersuite koppelen testmanagement en testautomatisering aan elkaar.

Hoffman Krul & Partners heeft veel ervaring in woon- en zorgprocessen. Medewerkers en gelieerde partners zijn specialist op het gebied van organisatiesturing, verandermanagement, procesoptimalisatie en informatievoorziening. Vanuit een duidelijke visie en met passie en overtuiging dat het beter kan.

MIPS implementeert laboratoriuminformatisystemen in de zorgsector. Hierbij vinden integraties plaats met EPD-systemen en ziekenhuisinformatiesystemen. In samenwerking met Testersuite worden deze implementaties en integraties getest en succesvol opgeleverd.

Geautomatiseerd regressietesten geeft in korte tijd veel inzicht in de kwaliteit. Door Testersuite te koppelen aan de geautomatiseerde testengine ICTestautomation wordt het mogelijk om vanuit Testersuite zowel handmatige als geautomatiseerde tests in te plannen en uit te laten voeren.

Ga direct aan de slag

En ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.