Blog
Plan een afspraak

Partners

Samen met onze partners bieden we nog meer toegevoegde waarde in testen en aangrenzende vakgebieden.

Het succesvol doorvoeren van wijzigingen vraagt om een doordacht testtraject. Daarbij is het van belang te allen tijde grip te houden op het gehele testproces. Met de TOPdesk-Testersuite koppeling test u TOPdesk-wijzingen gestructureerd met hergebruik van eerdere tests.

Lees verder

myBrand en Testersuite werken samen om organisaties te ondersteunen in het professionaliseren van het testproces en het coördineren en uitvoeren van testwerkzaamheden. De combinatie van testkennis (myBrand) en toolkennis (Testersuite) maakt een sterke propositie om organisaties verder te helpen in hun testvolwassenheid. 

Hoffman Krul & Partners heeft veel ervaring in woon- en zorgprocessen. Medewerkers en gelieerde partners zijn specialist op het gebied van organisatiesturing, verandermanagement, procesoptimalisatie en informatievoorziening. Vanuit een duidelijke visie en met passie en overtuiging dat het beter kan.

Geautomatiseerd regressietesten geeft in korte tijd veel inzicht in de kwaliteit. Door Testersuite te koppelen aan de geautomatiseerde testengine ICTestautomation wordt het mogelijk om vanuit Testersuite zowel handmatige als geautomatiseerde tests in te plannen en uit te laten voeren.

Om veilig te testen mogen er in je testomgeving geen persoonsgegevens voorkomen. De gebruiksvriendelijke anonimiseer-oplossing van Datadash anonimiseert snel en volledig automatisch je persoonsgevoelige data. Datadash zorgt voor een waarheidsgetrouw databestand dat veilig gebruikt kan worden voor testdoeleinden.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.