Blog
Plan een afspraak

Webinar: Beter Wonen Door Beter Testen

April 29, 2021

Organisaties worden tegenwoordig steeds afhankelijker van IT. Daar waar IT vroeger diende als ondersteuning van bedrijfsprocessen, is IT tegenwoordig een belangrijk middel om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. IT wordt hierdoor steeds meer de ruggengraat van de organisatie. Voor woningcorporaties is dat niet anders.

Webinar Testersuite en HKP voor testproces verbetering woningcorporaties

Beheren, aanpassen en testen…

Het applicatie-landschap als ruggengraat van de organisatie. Ideaal voor het organiseren van je bedrijfsprocessen maar het zorgt ook voor de nodige uitdagingen. Denk aan (nieuwe) releases, (nieuwe) implementaties & migraties en steeds meer applicaties vanuit de cloud (SaaS). Dit alles resulteert in een keten van activiteiten zoals testen, in productie nemen, releases/updates uitvoeren, (regressie)testen, changes doorvoeren, opnieuw testen, etc… De grote vraag is: hoe ga je dit hele proces managen zodat de business minimaal last heeft van verstoringen en je voldoet aan de eisen die een accountant stelt aan het wijzigingsproces.

Webinar Beter Wonen Door Beter Testen

Recent hebben testspecialist Hoffman Krul & Partners (HKP) en testmanagement-tool specialist Testersuite de handen in een geslagen. De testkennis van HKP gecombineerd met de toolkennis van Testersuite vormt een sterke propositie om woningcorporaties verder te helpen in hun testvolwassenheid en kwaliteitsbeheer. Een eerste wapenfeit van deze nieuwe samenwerking vormt het webinar Beter Wonen Door Beter Testen. In dit 45 minuten durende webinar gaan HKP en Testersuite in op bovenstaand vraagstuk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van best practices en jarenlange ervaring met verschillende woningcorporaties. Sprekers tijdens dit webinar zijn Jasper Tijsma (Consultant bij HKP) en Frank Paymans (Product Owner Testersuite).

Aanmelden voor het webinar

Het webinar wordt gehouden op donderdag 3 juni om 14:00 uur. Aanmelden is gratis en kan via onderstaande formulier:

Zijn er zaken die je met ons wilt delen of wil je reageren op bovenstaande blog? Mail ons dan via info@testersuite.nl. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van Testersuite klik dan hier voor het laatste Testersuite-nieuws.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.