Blog
Plan een afspraak

Nieuw partnership helpt woningcorporaties met professioneel testen

February 8, 2021

Woningcorporaties verlenen steeds meer online diensten. Hierdoor groeit het applicatie-landschap en daarmee de behoefte aan professioneel testen van software binnen de woningcorporatie-sector. De vraag van woningcorporaties naar expertise op het gebied van testproces-verbetering neemt flink toe. Reden voor Hoffman Krul & Partners (HKP) en Testersuite om de handen in één te slaan in een nieuw partnership.

Frank en Alexander proosten op nieuw partnerships om woningcorporaties te helpen bij professioneel testen
Frank Paymans (Testersuite) en Alexander Stuivenwold (HKP)

Uitvoering partnership professioneel testen

De samenwerking tussen HKP en Testersuite is er op gericht om woningcorporaties te ondersteunen in het professionaliseren van het testproces. Enerzijds door het adviseren en ondersteunen bij de inrichting van het testproces en anderzijds door het coördineren en uitvoeren van testwerkzaamheden. De combinatie van testkennis (HKP) en toolkennis (Testersuite) maakt een sterke propositie om woningcorporaties verder te helpen in hun testvolwassenheid. Het resultaat van de samenwerking is dat meer woningcorporaties de stap kunnen zetten naar een professioneel testproces.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat Testersuite en HKP voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of heb je vragen over de testvolwassenheid van jouw testproces? Stuur dan een mail naar info@testersuite.nl. Klik voor meer partnerships van Testersuite hier.

Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws.


Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.