Blog
Plan een afspraak

Testersuite gebruikersbijeenkomst 2015

July 24, 2015

Organisaties van uiteenlopende omvang en uit diverse branches maken met behulp van Testersuite het testen van applicaties eenvoudiger en overzichtelijker. Deze diversiteit heeft voor de deelnemers aan de Testersuite gebruikersbijeenkomst van najaar 2014 voor veel onderlinge kennisuitwisseling gezorgd. Wegens dit succes wordt ook dit jaar een gebruikersbijeenkomst georganiseerd.

Op dinsdag 8 september aanstaande wordt daarom in de middag de Testersuite gebruikersbijeenkomst 2015 georganiseerd. Doel van de bijeenkomst is:

  • Kennismaken met andere Testersuite gebruikers;
  • Ervaringen uitwisselen m.b.t. testuitdagingen en de inzet van Testersuite;
  • Inventariseren van wensen op het gebied van functionaliteiten.

Testersuite 4.0


Daarnaast staat de bijeenkomst voor een groot deel in het teken van een geheel nieuwe versie, Testersuite 4.0. Deze nieuwe versie bevat zeer veel functionele verbeteringen en een geheel vernieuwde Masterlist met meer flexibiliteit. De deelnemers aan de bijeenkomst krijgen een uitgebreide uitleg over deze nieuwe versie en alle verbeteringen.

Daarnaast worden de deelnemers aan de bijeenkomst uitgebreid geïnformeerd over actuele en toekomstige ontwikkelingen.

U komt toch ook?


De bijeenkomst start om 13.00u en duurt tot ongeveer 17.00u. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden kan via uw Testersuite beheerder tot uiterlijk vrijdag 7 augustus.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.