Blog
Plan een afspraak

Webinar: Testen in de cloud met de kracht van eenvoud!

March 24, 2020

Hoe manage je het testproces als je testers op andere locaties werken of vanuit huis? Deze vraag is meer dan ooit actueel. Het belang van een goed werkende IT-omgeving en applicaties is groot en neemt alleen maar toe. We zien steeds meer dat testmanagers bij ieder nieuw IT-project direct betrokken worden. Alleen zo voorkom je dat het herstellen van fouten en verkleinen van risico's in een later stadium van het project, exponentieel veel geld kosten. Maar hoe ga je dit nu als testmanager organiseren als je team op afstand werkt?

Episode of cartoon Test Cees en Kees about testing in the cloud.

Webinar: Testen in de cloud met de kracht van eenvoud

Testen in Excel is een hel. Zeker wanneer je testproces omvangrijk is en je testers op fysieke afstand zitten. Er worden bestanden verspreid per email, bevindingen worden weer via de email ingezameld of door de testers ingevoerd in een gezamenlijke Excel lijst en alle documentatie en correspondentie ligt verspreid. De testmanager raakt in deze chaos het overzicht kwijt met alle risico's van dien.

Door het testproces te centraliseren met een goede testmanagement tool voorkom je al deze ellende. Om organisaties te helpen een vliegende start te maken met een dergelijke tool, organiseren wij de komende weken het webinar: Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Iedere donderdag om 10:00 uur laten wij in dit webinar zien hoe je snel en eenvoudig je testproces kunt organiseren vanuit de cloud. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.