Blog
Plan een afspraak

Terugblik Testersuite gebruikersdag 2015

September 9, 2015

Op dinsdagmiddag 8 september organiseerde Testersuite de jaarlijkse bijeenkomst voor Testersuite gebruikers en beheerders. Naast een inhoudelijk programma welke grotendeels in het kader stond van de aanstaande Testersuite 4 release, was er alle ruimte om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met andere Testersuite gebruikers.

Terugblik 2014

Na de opening werd gezamenlijk teruggekeken naar de uitkomst van de bijeenkomst in 2014. Belangrijk punt hierbij waren de klantwensen die destijds naar voren zijn gebracht door de aanwezige gebruikers. Het grootste deel van deze wensen zijn inmiddels gerealiseerd en komen beschikbaar met de release van Testersuite 4.

Testersuite gebruikersdag
Frank Paymans geeft uitleg aan Testersuite gebruikers.

Testersuite 4

Op vrijdag 18 september wordt gestart met de uitrol van Testersuite 4. Gezien de omvang van deze 'major' release is uitgebreid uiteengezet hoe het conversie traject zal plaatsvinden. Na deze toelichting zijn de belangrijkste aanpassingen getoond in een uitgebreide live demo. Hierbij is met name stilgestaan bij de flexibiliteit in de customizing, de vernieuwde lijstschermen en de geheel nieuwe opzet van de Masterlist. Vanaf maandag 21 september hebben alle klanten de beschikking over Testersuite 4.

Klantwensen

De ontwikkelagenda van Testersuite wordt in grote mate beïnvloed door wensen van gebruikers. De gebruikersbijeenkomst speelt daarin een sleutelrol, door de aanwezigen de gelegenheid te geven hun wensen kenbaar te maken. Tevens kregen de aanwezigen de vraag om de voorgenomen ontwikkelingen te prioriteren. Deze prioriteiten worden meegenomen in het verdere ontwikkelproces van de komende releases.

Jaarlijks event

Na afsluiting van het formele gedeelte is er nog uitgebreid nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Hierbij is de uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende aanwezige organisaties wederom waardevol gebleken.

Mocht u niet kunnen wachten op de gebruikersbijeenkomst van 2016, bezoek ons dan op de TMap dag 2015 op 29 september in Bussum, het Testnet najaarsevenement op 14 oktober in Nieuwegein of op het Tooling Event op 4 en 5 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.