Blog
Plan een afspraak

Tester geeft Testersuite een 8,3

December 19, 2018

Een tester is gewend om zijn oordeel te geven. Daarom heeft het Testersuite Team aan alle users van Testersuite gevraagd een oordeel te geven over de tool. Zoals het vroeger altijd weer even spannend was hoe je kerstrapport eruit ging zien, waren we nu zeer benieuwd wat we van de Testersuite users terug zouden krijgen.

Het oordeel van de Tester

Tromgeroffel...............een 8,3! En daar zijn we bijzonder blij mee...

Het Testersuite team heeft afgelopen jaar weer mooie zaken gerealiseerd. En dat hebben we met maar één doel voor ogen gedaan: het creëren van fans! We realiseren ons goed dat een 8,3 een mooi cijfer is, maar het biedt natuurlijk nog altijd ruimte voor verbetering. En daar gaan we als Testersuite team voor in 2019, from good to great!

Woman cheering.

Om het rapportcijfer nog beter te kunnen interpreteren hebben we ook een NPS (Net Promoter Score) meting gedaan. Dit leverde een zeer hoge NPS op van 40,5. Vertaald houdt dat in dat een zeer groot deel van de users Testersuite zouden aanbevelen bij een vriend of collega. Als je dit afzet tegen een gebruikelijke NPS van 20-30 binnen de zakelijke dienstverlening, dan weet je dat Testersuite met haar score een grote verantwoordelijkheid met zich meedraagt richting de tester om het niveau te borgen.

Vasthouden aan visie

Door vast te houden aan onze visie dat testen eenvoudig en makkelijk moet zijn voor de tester, hebben we al veel organisaties, testmanagers, projectmanagers en IT-managers geholpen hun testproces naar een hoger volwassenheidsniveau te tillen. Dit betekent ook dat we de dialoog aangaan met onze klanten en ze betrekken bij de laatste ontwikkelingen. Wordt alle feedback gebruikt die we krijgen van Testersuite users? Niet wanneer het in strijd is met onze visie dat testen eenvoudig en makkelijk moet zijn voor de tester. En hierom worden we ook gewaardeerd.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.