Blog
Plan een afspraak

Geslaagde klantendag Testersuite

November 19, 2018

De enigszins devote omgeving met de bijzonder ambitieuze naam Kontakt der Kontinenten was dit jaar het toneel voor de jaarlijkse Testersuite klantendag. De bijeengekomen Testersuite gebruikers kregen een interessant programma voorgeschoteld. Opmerkelijk was de presentatie over blockchain testen waarbij de aanwezigen verrast werden met iets nieuws uit het verleden...

Testersuite gebruikers discussiëren

De aftrap van deze informatieve middag werd gedaan door Frank Paymans. Testersuite gebruikers werden meegenomen door de updates van het afgelopen jaar. Daarnaast werd er een doorkijkje gegeven naar updates die gaan komen met de aanstaande releases en werden de ambities voor 2019 gepresenteerd.

Het is bij Testersuite een goed gebruik te luisteren naar wensen van gebruikers. Binnen het Testersuite team wordt niet voor niets de uitspraak "we willen fans maken" regelmatig aangehaald. En dus werd er tijdens de klantendag ruimte gegeven aan Testersuite gebruikers om in groepsverband te discussiëren hoe van goed naar beter te komen. Dit leverde interessante wensen en ideeën op die door het Testersuite team de komende maanden uitgewerkt gaan worden.

Testersuite users in debat with eachother

Comeback waterval methodiek?

Tijdens de afsluitende presentatie van Filip Joele over het testen van Blockchain technologie kwam er een oude bekende om de hoek kijken; de waterval methodiek. Dit tot ieders grote consternatie. De voor velen nog altijd ondoorgrondelijke technologie achter blockchain blijkt, voor zover nu bekend, zich goed te lenen voor de waterval methodiek. Zeer opmerkelijk in een snel veranderende wereld waarin iedereen het heeft over scrum en agile werken. Het zorgde dan ook voor een zeer interessante als vermakelijke discussie onder de Testersuite gebruikers tijdens de afsluitende borrel.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.