Blog
Plan een afspraak

Specialisten in testvolwassenheid zorgbranche starten partnership.

December 21, 2020

Het vergroten van de testvolwassenheid in de zorgbranche is hot. Steeds meer zorgorganisaties zien het belang in van een volwassen testproces. De toenemende afhankelijkheid van automatisering in de zorgbranche vraagt om meer kennis en specialisme ten aanzien van het testen van software.

Salves en Testersuite starten daarom een partnership om zorgorganisaties verder te helpen in hun testvolwassenheid.

Uitvoering partnership

De combinatie van testkennis (Salves) en tool-kennis (Testersuite) zorgt voor een sterke propositie in het vergroten van de testvolwassenheid binnen de zorgbranche. Zorgorganisaties die gebruik (gaan) maken van de testmanagement applicatie Testersuite, worden ondersteunt door Salves. Hierbij richt Salves zich op het inrichten, implementeren, gebruiken en verder uitrollen van de testmanagement applicatie Testersuite.

Het resultaat van de samenwerking is dat meer zorgorganisaties geholpen worden een professioneel testproces te implementeren en borgen. De combinatie van Salves en Testersuite is voor iedere zorginstelling, ongeacht de status van de testvolwassenheid, in te zetten. Of het nu gaat om ziekenhuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg, GGD, GGZ, etc…

Frank Paymans (Testersuite) en Boris Corvers (Salves) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.
Frank Paymans en Boris Corvers tekenen partnership.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat Testersuite en Salves voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of heb je vragen over de testvolwassenheid van jouw testproces? Stuur dan een mail naar info@testersuite.nl.


Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.