Blog
Plan een afspraak

Zorg & ICT Congres van 17 t/m 19 april in de Jaarbeurs in Utrecht

March 14, 2018
Log of Zorg & Ict congress

Hoe volwassen zijn testprocessen in de zorg?

Als belangrijke spil binnen de IT-omgeving van de zorginstelling waarvoor je werkt, draag je een grote verantwoordelijkheid. Als jij de zaken niet op orde hebt, heeft dat grote gevolgen.

Heb je voldoende grip op de kwaliteit van je IT-omgeving en systemen? En hoe volwassen zijn de testprocessen binnen jouw organisatie? Zitten jullie nog in de Excel Fase of ben je al aanbeland in de Robot Fase?

Volwassenheidsfase

Bij Testersuite zijn wij ervan overtuigd dat een volwassen testaanpak bijdraagt aan de kwaliteit van de IT-omgeving. Wij hebben het tot onze missie gemaakt organisaties te helpen met het vereenvoudigen en professionaliseren van testprocessen.

Wil jij jouw ervaringen eens met ons delen, of wil je weten in welke volwassenheidsfase de testprocessen van jouw organisatie zich bevinden? Kom dan langs voor een kop koffie op onze stand tijdens het Zorg & ICT Congres van 17 t/m 19 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Ons standnummer is B088.

O ja, een bezoek aan onze stand kan je ook een vakantiereisje opleveren, maar dat is natuurlijk een bijzaak voor je 😉

Info en kaarten

Meer info over Testersuite op het Zorg & ICT congres vind je hier.

Nog geen kaarten voor Zorg & ICT? Registreer dan snel en eenvoudig via deze link.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.