Blog
Plan een afspraak

Testersuite Update - juli 2017

July 14, 2017

Bij Testersuite willen wij onze klanten goed op de hoogte te houden over nieuwe en verbeterde functies in Testersuite. De wijzigingen die we tweewekelijks doorvoeren worden beschreven in release notes. Deze release notes kunnen onze klanten terugvinden in de online documentatie. Wij zien echter dat klanten ook behoefte hebben aan wat meer uitleg en dat ze het willen zien. Om die reden organiseren wij een aantal keer per jaar een Testersuite webinar.

Op 4 juli hebben was ons eerste webinar omtrent dit thema. Dit webinar is zeer goed ontvangen door de deelnemers. Het webinar duurde 20 minuten, daarnaast was er de mogelijkheid voor de deelnemers om direct vragen te stellen via de chat functie.

Nieuwe functies

Tijdens het webinar hebben we onder andere aandacht besteedt aan de volgende nieuwe functies:

  • Verbeterde navigatie (nieuw hoofdmenu, kruimelpad etc.)
  • Nieuwe Importfunctie
    De importfunctie is sterk verbeterd en beschikbaar gekomen voor onze klanten. Aan de hand van een zeer gebruiksvriendelijke wizard kunnen producten, requirements, testcases, bevindingen en gebruikers geïmporteerd worden in Testersuite. Daarbij vindt uitgebreide validatie en controle plaats zodat de import soepel verloopt.
  • Verbeterde Exportfunctie
    Het is al heel lang mogelijk om de meeste informatie uit Testersuite te exporteren. We hebben nu de export functie afgestemd op de importfunctie zodat eenvoudig content van het ene naar het andere testtraject of zelfs van de ene naar de andere Testersuite omgeving kan worden overgezet (via export ➔ import).
  • Van requirement direct naar (aanmaken) testcase en van testcase direct naar (aanmaken/starten) testrun...

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar deze en andere nieuwe functies in Testersuite ? Bekijk dan hier de opname van het Webinar.

Heb je nog vragen over Testersuite of suggesties voor nieuwe functies? Laat het aan ons weten!

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.