Blog
Plan een afspraak

Testersuite user event 2024 liep als een trein

March 14, 2024

Externe sprekers

Het Testersuite user event editie 2024 zit er weer op. Deze keer waren we te gast in het Spoorwegmuseum te Utrecht. De aanwezige Testersuite gebruikers kregen presentaties van onder andere twee externe sprekers voorgeschoteld.

Marco Jansen van Doorn (Sogeti) had een interessante verhandeling over 'Continuous Test' en Henk Egberink (MUMC+) nam de aanwezigen mee in de reis die het MUMC+ heef afgelegd om het testproces te verbeteren.

Roadmap en terugblik

Ook de presentaties van Frank Paymans werden met grote belangstelling gevolgd. Wat zijn de laatste ontwikkelingen geweest die het Testersuite team sinds het user event van 2023 heeft gerealiseerd en hoe ziet de roadmap voor de toekomst eruit?

Er werd volop nagepraat tijdens de gezellige borrel waar mening Testersuite gebruiker aanleiding zag om nog vragen te stellen aan de diverse sprekers. Daarnaast wisselde menigeen contactgegevens uit om ervaringen en best practices met Testersuite te kunnen gaan delen met elkaar.

Het Testersuite team kijkt terug op een geslaagd user event en kijkt alweer uit naar de editie van 2025. Wat de Testersuite gebruikers ervan vonden? Dat zie je in onderstaande video:

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.