Blog
Plan een afspraak

Bezoek ons op het Tooling Event!

October 23, 2015

Op woensdag 4 en donderdag 5 november heeft in de Jaarbeurs in Utrecht het Tooling Event plaats. Het gratis evenement is dé plek om u te laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het vlak van IT-beheer en service management. Testersuite is als solution partner van TOPdesk aanwezig om u bij te praten over testen in beheer en de koppeling van Testersuite met TOPdesk. Zien we u daar?

Testen in beheer

Testen in beheer brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van regressietesten bij IT wijzigingen, het up-to-date houden en hergebruiken van de testset en de verslaglegging van testresultaten. Testersuite faciliteert het gehele testproces, van testontwerp tot het registreren en oplossen van testbevindingen en van testuitvoer tot het opbouwen en beheren van een regressietestset voor testen in beheer. Hierdoor wordt het testen van zowel kleine wijzigingen als grote releases eenvoudig en overzichtelijk gefaciliteerd. Testersuite maakt testen makkelijk!

Testen met TOPdesk

De oplossingen van TOPdesk helpen duizenden bedrijven bij het in de greep houden van het service management proces. De koppeling tussen Testersuite en TOPdesk maakt het mogelijk om TOPdesk wijzigingen eenvoudig en traceerbaar te testen in Testersuite.

TOPdesk testen met Testersuite
TOPdesk testen met Testersuite

Tijdens het Tooling Event is Testersuite aanwezig op het Topdesk paviljoen (C.12) om de koppeling te demonstreren aan klanten van TOPdesk en andere geïnteresseerden.

Zien we u daar?

Bent u werkzaam als professional in een IT beheer organisatie of maakt u gebruik van TOPdesk voor IT wijzigingen? Dan mag u het Tooling Event op woensdag 4 en donderdag 5 november niet missen!

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.