Blog
Plan een afspraak

Bezoek ons op de TMap Dag 2015!

September 15, 2015

Op dinsdag 29 september organiseert Sogeti voor de zevende keer de TMap Dag. De combinatie van een zeer divers programma, goede sprekers en een uitgebreide informatiemarkt maken het event tot een van de belangrijkste jaarlijkse events op testgebied. Testersuite is als sponsor van de Tmap Dag de hele dag aanwezig voor het verzorgen van live demo's en het geven van advies rondom testmanagement tools.

Het thema van deze TMap dag is Ik test. Jij test. Wij testen., verwijzend naar de menselijke factor in testen en het feit dat iedereen steeds meer met testen te maken krijgt. Het thema sluit daarmee uitstekend aan op de verbindende rol die Testersuite vervult in het testproces.

Programma TMap Dag

09.00 - 11.00 Plenair programma
11.00 - 11.30 Pauze en informatiemarkt
11.30 - 16.20 Breakout sessies en informatiemarkt
16.20 - 17.15 Borrel

Zien we u daar?

Bent u werkzaam in het vakgebied testen of heeft u in uw werk te maken met testwerkzaamheden? Dan mag u deze dag niet missen! Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We verwelkomen u graag op de Testersuite stand!

Dinsdag 29 september, Spant!, Dr. A. Kuyperlaan 3, Bussum

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.