Blog
Plan een afspraak

TestNet Usability (Con)test

July 8, 2016

Hoewel de Nederlandse zomer het vooralsnog flink laat afweten is het bij TestNet al volop zomer. Op woensdag 13 juli organiseert de vereniging van én voor softwaretesters een dag vol 'Zomer Workshops'. Als een van de hoofdsponsoren verzorgt Testersuite ook dit jaar een workshop, in de vorm van een 'Usability (Con)test'.

Software testen op SaaS basis

Testersuite levert oplossingen voor software testen op SaaS basis. Naast het bieden van uiteenlopende functionaliteit om testen eenvoudiger en overzichtelijker te maken, wordt veel waarde gehecht aan de gebruiksvriendelijkheid van de tools. De balans tussen usability en het uitbreiden van functionaliteit is erg belangrijk in het succes als leverancier van testtools.

usability testing

Tijdens de 'Usability (Con)test' workshop op woensdag 13 juli a.s. worden testprofessionals die lid zijn van TestNet uitgedaagd om de gebruiksvriendelijkheid van Testersuite te testen. De theorie van usability testing komt aan bod, waarna vooral praktisch aan de slag wordt gegaan. Aan het eind van de workshop geven we een aantal smartphone bestuurbare helicopters weg. Die zijn voor de testers met de meest relevante testbevindingen (die we gezamenlijk bepalen). Mis deze workshop niet, er is veel te leren én te winnen!

Op het TestNet Najaarsevenement is Testersuite als hoofdsponsor aanwezig. Noteer alvast in uw agenda: dinsdag 11 oktober in het NBC te Nieuwegein.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.