Blog
Plan een afspraak

Testersuite hoofdsponsor TestNet congressen 2016

January 12, 2016

TestNet, de vereniging voor Nederlandse testprofessionals, organiseert twee keer per jaar een congres waarin het uitwisselen van kennis en kunde op testgebied centraal staat. Na het succes van 2015 is Testersuite ook dit jaar hoofdsponsor van het Voorjaarsevenement op woensdag 11 mei en het Najaarsevenement op dinsdag 11 oktober.

Op beide evenementen is Testersuite de hele dag aanwezig om demo’s te verzorgen en te adviseren over de inzet van tools op het gebied van testmanagement en defectmanagement.

Testersuite hoofdsponsor TestNet 2016
Testersuite hoofdsponsor TestNet 2016

‘Nieuwe vaardigheden voor testers’

Het thema van het Voorjaarsevenement is ‘Verbreed je basis: nieuwe vaardigheden voor testers’. Het testvak is voortdurend in beweging en vereist van testprofessionals dat zij meegaan in nieuwe ontwikkelingen en tools. De visie van Testersuite op testen en testautomatisering is voor veel testers vernieuwend. Daarnaast voorziet Testersuite in een brede basis voor testverbeteringen op korte en lange termijn. Kortom, wij staan tijdens het event klaar om uw basis te verbreden!

Summer School

Naast de evenementen in het voor- en najaar organiseert Testersuite als hoofdsponsor ook een zogenaamde Summer School. Tijdens deze zomerse bijscholing op woensdag 13 juli worden deelnemers getrained in het gebruik van Testersuite en hoe bij het opzetten van een testtraject al geredeneerd kan worden vanuit de rapportagebehoefte.

Save the date

Noteer de volgende data vast in uw agenda:
TestNet Voorjaarsevenement, woensdag 11 mei 2016, NBC, Nieuwegein
TestNet Summerschool, woensdag 13 juli 2016, NBC, Nieuwegein (Let op: Inschrijving vereist!)
TestNet Najaarsevenement, dinsdag 11 oktober, NBC, Nieuwegein

Graag tot dan!

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.