Blog
Plan een afspraak

Testersuite user event 2023 in Beeld en Geluid

March 15, 2023

Testersuite user event in Beeld & Geluid

Op 9 maart vond het jaarlijkse Testersuite user event plaats. Na twee online edities kon het event weer op locatie plaatsvinden. En wat voor een locatie. Het museum voor Beeld & Geluid bleek een inspirerende omgeving voor onze gasten en sprekers.

Roadmap, klantwensen en 'oh, kan dat ook?'

Een kleurrijke mengeling van beginnende en ervaren Testersuite gebruikers werd een inkijk gegeven in de laatste ontwikkelingen en roadmap van de Testersuite-applicatie. De presentatie met als bijzondere titel 'Oh, kan dat ook met Testersuite' gaf een verrassende kijk op hoe Testersuite ook te gebruiken is voor bijzondere projecten.

Tussen de verschillende onderdelen door werden in de zaal klantwensen uitgevraagd. Dit leverde het Testersuite Team nieuwe ideeën en inspiratie op. Wie weet gaan we daar meer over horen op het volgende event.

Als kers op de taart gaf externe spreker Jan Jaap Cannegieter (Squerist) zijn visie op de karakteristieken van een modern testproces. Wie zijn visie wil nalezen kan zijn meest recente boek over dit onderwerp bestellen.

Netwerken

De afsluitende borrel gaf veel Testersuite gebruikers de gelegenheid te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Uiteraard werd er ook volop gesproken over de bijzondere rondleiding door de depots van Beeld & Geluid.

Het Testersuite Team kijkt alweer uit naar het Testersuite user event van 2024. Een mooie uitdaging om de editie van dit jaar te overtreffen ;-)

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.