Blog
Plan een afspraak

Testersuite User Event 2022

February 4, 2022

Het jaarlijkse Testersuite User Event is weer geweest. Dit jaar vond het evenement plaats op 10 februari. Vanwege de corona-maatregelen werd het evenement- net als vorig jaar - online gehouden.

Het boek van Sander Duivestein met als titel Echt Nep.
Echt Nep is als E-book en hardcopy te verkrijgen.

Het Event

Tijdens het Testersuite User Event zijn er veel zaken besproken. Hoe bijzonder was 2021 voor het Testersuite Team en hoe ziet de toekomst eruit voor de Testersuite applicatie? Team captain Frank Paymans gaf hierop antwoord tijdens het event.

Ook dit jaar hebben we een topper als keynote speaker op het Testersuite User Event mogen verwelkomen. Mede-auteur van het boek 'Echt Nep', Sander Duivestein (Sogeti, VINT), nam ons mee naar de wereld van AI, deepfake en de metaverse. Is dat wat je test wel echt?

Aanmelden

Doordat we fysiek niet bij elkaar konden komen, moesten we het ook dit jaar weer doen zonder de afsluitende bitterballen. Daarom lag er voor iedere deelnemer een exemplaar van het E-book 'Echt Nep' klaar!

Heb je het event dit jaar gemist? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. We organiseren regelmatig interessante webinars.

Het Testersuite Team.


Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.