Blog
Plan een afspraak

Testersuite en myBrand starten partnership

October 4, 2023

Partnership Testersuite en myBrand Conclusion

Testersuite en myBrand Conclusion slaan de handen ineen door een partnership aan te gaan. De combinatie van testkennis (myBrand) en toolkennis (Testersuite) maakt een sterke propositie om organisaties verder te helpen in testvolwassenheid.

Gezamenlijke propositie

Frank Paymans: "Ons partnership met myBrand Conclusion is een feit. Dit betekent dat we onze samenwerking met de unit Quality Solutions van myBrand Conclusion gaan intensiveren. Onze gezamenlijke propositie zorgt ervoor dat we nog meer organisaties gaan helpen bij het implementeren en borgen van een goede testaanpak. Wij kijken uit naar de samenwerking!"

Voordeel myBrand klanten

Voor klanten van myBrand is het resultaat van de samenwerking dat ze verzekerd zijn van een professionele implementatie en borging van het testproces. Daarnaast kan myBrand testdiensten leveren bij klanten van Testersuite die de testmanagement applicatie Testersuite (gaan) gebruiken.

Voordeel Testersuite gebruikers

Naast de genoemde professionele implementatie en borging van het testproces in Testersuite, levert de samenwerking nog meer voordelen op voor (nieuwe) Testersuite-gebruikers. De consultants van Mybrand begeleiden Testersuite-gebruikers in hun groei qua testvolwassenheid, ongeacht op welk niveau deze testvolwassenheid ligt. Dit resulteert in een nog beter en efficiënter gebruik van de Testersuite-applicatie met betere testresultaten tot gevolg.

Meer weten

Wil je meer weten over dit partnership en wat de voordelen van dit partnership voor jouw organisatie zijn? Neem dan contact met ons op via deze link.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.