Blog
Plan een afspraak

Testersuite klantenmiddag wederom inspirerend

November 15, 2019

Op 14 november kwamen Testersuite gebruikers bij elkaar voor de jaarlijkse klantenmiddag. De roadmap voor 2020 werd instemmend ontvangen door de aanwezigen. De groepsdiscussie leverde interessante inzichten en ideeën op waarmee het Testersuite Team aan de slag gaat.

Plannen 2020

Product-owner Frank Paymans gaf een mooie doorkijk naar de plannen van Testersuite voor 2020. De tweewekelijkse release van Testersuite zorgt ervoor dat nieuwe functionaliteiten snel en gradueel uitgerold worden. Dit brengt een snelle acceptatie met zich mee door gebruikers qua interface en functionaliteiten.

Outside the box

Voor de groepsdiscussie werd de vraag gesteld om volledig outside the box te denken ten aanzien van nieuwe functionaliteiten. Dit leverde interessante nieuwe ideeën op waar het Testersuite Team zich de komende tijd over gaat buigen. Alhoewel we ons afvragen of Testersuite the movie er echt gaat komen...

Frank Paymans in gesprek met Testersuite klanten
Frank Paymans in gesprek met Testersuite gebruikers

Test automation game

Interessant was de 'test automation game' verzorgd door Wouter Claessens van PTWEE. Door verschil van inzichten ontstonden er interessante discussies tussen de aanwezigen. Dat meerdere antwoorden in de game goed waren droeg hier zeker aan bij.

Het Testersuite Team kijkt er naar uit om een aantal functionaliteiten zoals in de groepsdiscussie bedacht te presenteren bij de volgende klantenmiddag.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.