Blog
Plan een afspraak

The Voice, DevOps, Die Hards en Testersuite fans.

December 17, 2020

The Voice, DevOps, Die Hards en Testersuite fans.

Hoe organiseer je een jaarlijks terugkerend event in 2020? Deze vraag werd steeds prominenter naarmate de jaarlijkse Testersuite fan-dag dichterbij kwam. Als ontwikkelaar van een SaaS-tool was het antwoord snel gevonden. De jaarlijkse Testersuite fan-dag moest online plaatsvinden.

Boek over Quality for Devops teams, Een Testersuite koffiemok en  softwarepakket Testersuite PREMIUM.

De uitvoering

Een online-sessie met alle Testersuite fans bleek het beste alternatief. De meeste Testersuite fans zijn test-savvy genoeg om lang te praten over het testen van software. Maar hoe hou je iedereen twee-en-een-half uur geboeid? De oplossing was een mix van interessante onderwerpen gelardeerd met een cliffhanger voor die hards…

Het gekozen format bleek een groot succes! In een interview liet Testersuite product-owner Frank zijn licht schijnen over het effect van het vreemde jaar 2020 op de organisatie en de applicatie. Aansluitend gaf Frank een doorkijkje naar de ontwikkeling binnen de Testersuite-applicatie voor 2021.

The Voice

Het Testersuite Team luistert graag naar de Testersuite fans. Daarom werd de mogelijkheid geboden te stemmen op ontwikkelingen en functionaliteiten binnen de Testersuite applicatie. Hier werd optimaal gebruik van gemaakt door de deelnemers aan de fan-dag. Doordat Testersuite een tweewekelijkse update cyclus kent, worden nieuwe functionaliteiten en technische aanpassingen met vaste regelmaat geïntroduceerd.

Devops

Wie Rik Marselis kent, weet dat je hem gerust kan typeren als autoriteit binnen het testvak. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rik de Testersuite fans een uur lang heeft weten te boeien met zijn presentatie over “Quality for DevOps Teams”. In een gepassioneerd betoog vertelde Rik over de beweging naar high performance IT-delivery. Denk hierbij aan Scrum en DevOps. Hoe breng je met nieuwe manieren IT-systemen tot stand en hoe borg je de kwaliteit?

Die Hards

Dat Testersuite fans trouw zijn bleek uit het feit dat het merendeel van de aanwezigen tot het laatste moment online bleven. Wat natuurlijk niet in de laatste plaats te danken was aan de cliffhanger “a give away is for die hards only“. Op ludieke wijze werd de Testersuite fans de mogelijkheid geboden aan een uniek Testersuite relikwie te komen. Wat dit relikwie is? Tja….a give away is for die hards only…

We danken alle Testersuite fans voor hun aanwezigheid! Hopelijk is de Testersuite fan-dag volgend jaar weer op locatie. Stay safe and keep on happy testing!

Het Testersuite Team.


Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.