Blog
Plan een afspraak

Testersuite hoofdsponsor van TestNet

January 30, 2015

Tweemaal per jaar organiseert TestNet, de vereniging voor Nederlandse testprofessionals, een groot evenement waarin het uitwisselen van kennis en kunde op testgebied centraal staat. In 2015 is Testersuite hoofdsponsor van TestNet voor zowel het Voorjaarsevenement op donderdag 30 april als het Najaarsevenement op woensdag 14 oktober.

Op beide evenementen is Testersuite de hele dag aanwezig om demo’s te verzorgen en te adviseren over de inzet van testtools op het gebied van testmanagement en defectmanagement. Tevens is het mogelijk om middels een gratis proefperiode het gemak van onze oplossingen zelf te ervaren.

defectmanagement
TestNet Event 2015

‘Boodschappers voor de koning’

Het thema van het Voorjaarsevenement is ‘Boodschappers voor de koning’, verwijzend naar de rol van testers om te rapporteren over de kwaliteit van de geteste producten. Daarnaast als knipoog naar de datum 30 april als voormalig Koninginnedag. Wanneer de kwaliteit onder de maat blijkt te zijn is het voor de tester een uitdaging om deze boodschap te laten doordringen op het juiste niveau – dat van ‘de koning’.

De inzet van Testersuite of Defectsuite maakt het niet alleen mogelijk om het testproces over de volle breedte te ondersteunen, maar geeft ook gelegenheid om uitgebreid te rapporteren over de voortgang van het testen, de testdekking en de risico’s. Dit maakt het eenvoudig om de boodschap te verkondigen, mocht ‘de koning’ niet zelf al hebben gekeken in de rapportages natuurlijk…

Summer School

Naast de evenementen in het voor- en najaar organiseert Testersuite als hoofdsponsor ook een zogenaamde Summer School. Tijdens deze zomerse bijscholing worden deelnemers getrained in het gebruik van Testersuite en hoe bij het opzetten van een testtraject al geredeneerd kan worden vanuit de rapportagebehoefte.

Save the date

Noteer de volgende data vast in uw agenda:
TestNet Voorjaarsevenement, donderdag 30 april, NBC, Nieuwegein
TestNet Summerschool, nntb, NBC, Nieuwegein
TestNet Najaarsevenement, woensdag 14 oktober, NBC, Nieuwegein

Graag tot dan!

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.