Blog
Plan een afspraak

Hattrick voor Testersuite!

November 16, 2018

Voor het derde jaar op rij heeft Testersuite de FD Gazellen award in de wacht weten te slepen. Hier zijn we als Testersuite bijzonder trots op. Jaarlijks reikt het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De uitreiking van dit jaar was extra spannend vanwege de aangepaste criteria ten opzichte van voorgaande jaren. Zo is er bijvoorbeeld ook gekeken naar groei in medewerkers en financiële gezondheid van het bedrijf.

Vol verwachting werd uitgekeken naar een mogelijke hattrick na het in de wacht slepen van awards in 2016 en 2017. Met trots namen Douwe Vermeulen en Erwin Cammelbeeck op 13 november, namens het gehele Testersuite team, voor het derde jaar op rij de FD Gazellen award in ontvangst. Hiermee behoort Testersuite tot de 208 bovengemiddeld groeiende bedrijven. Met de beoogde groei voor 2019 van het Testersuite team en de Testersuite community hopen we volgend jaar voor de 'quadruple' te gaan.

Two members of the Testersuite management celebrating the Gazellen award winning.
13-11-2018, Apeldoorn.
FD Gazellen awards uitreiking regio Oost.

De feestvreugde werd nog eens extra verhoogd toen zusterbedrijf PTWEE eveneens voor de derde keer een FD Gazellen award in ontvangst mocht nemen. It runs in the family!

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.