Blog
Plan een afspraak

Testersuite bevindingen afhandelen in JIRA

December 16, 2016

Testersuite bevat standaard een module voor het registreren en afhandelen van testbevindingen. De bevindingen die in Testersuite worden aangemaakt kunnen eenvoudig worden overgezet naar JIRA. Uw externe IT partner en/of uw SCRUM team kan de Testersuite bevindingen vervolgens in behandeling nemen in JIRA. Daarbij worden de bevindingen in Testersuite en de bijbehorende issues in JIRA continue synchroon gehouden. Elke wijziging in JIRA wordt direct doorgevoerd in Testersuite en vice versa door middel van de JIRA koppeling.

Geïnformeerd blijven over bevindingen door JIRA koppeling

Wanneer een bevinding wordt overgezet naar JIRA dan worden ook de bijbehorende bijlagen en commentaar overgezet. De bevinding in Testersuite en het issue in JIRA zijn vanaf dat moment aan elkaar gekoppeld. Status veranderingen, wijzigingen in de bijlagen en in het commentaar worden over en weer gelijk gehouden. Zo blijft de tester van de bevinding in Testersuite altijd op de hoogte van de status van zijn bevinding die in JIRA wordt opgepakt.

Schema JIRA koppeling met Testersuite
Schema JIRA koppeling met Testersuite

Volgende versie

Begin 2017 komt een volgende versie van de Testersuite - JIRA koppeling beschikbaar. In deze versie is het mogelijk om user-stories in JIRA over te zetten naar Testersuite. In Testersuite wordt voor iedere JIRA user-story een requirement aangemaakt. De requirements (JIRA user-stories) worden vervolgens in Testersuite getest waarbij testbevindingen direct aan de requirements worden gekoppeld. Met standaard rapportages heeft u in Testersuite continu inzage in de testvoortgang en -dekking van de requirements.

Heeft u interesse in de standaard Testersuite - JIRA koppeling? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de koppeling binnen één dag voor u inrichten.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.