Blog
Plan een afspraak

SaaS-applicaties! Moet ik dan nog testen?

February 17, 2022

SaaS-applicaties! Moet ik dan nog testen?

Ja, in de praktijk blijkt dat je wel moet testen want er verandert veel. Met welke andere systemen is je SaaS-applicatie gekoppeld? Welke bedrijfskritische processen worden vanuit je SaaS-applicatie gemanaged? Hoe weet je zeker dat er geen risico's aan verbonden zijn en wat is de kans op fouten? Wat ga je doen met release-notes en is hierbij een risico-impactanalyse nodig?

Regie pakken

Steeds meer organisaties hebben te maken met het 'verSaaSen' van het applicatie landschap. Hierdoor krijgt de IT-afdeling een andere roI, namelijk die van regievoerder. Hoe houd je de regie over de impact van releases en changes in een SaaS-landschap? Het antwoord hierop - en op andere vragen - wordt gegeven tijdens het webinar: SaaS-applicaties! Moet ik dan nog testen?

Spreker op het webinar

Voor dit webinar hebben wij testmanager Henk van de Wardt van PGGM vermogensbeheer uitgenodigd als spreker. Henk noemt zichzelf impactmaker bij PGGM Vermogensbeheer. Met zijn uitgebreide track record in test-management, test-planning, regressie testen, scrum en test-uitvoering is Henk een autoriteit binnen het testvak.

Tijdens het webinar baseert Henk zijn verhaal op voorbeelden uit de dagelijkse praktijk bij PGGM. Hierbij komt uiteraard ook Testersuite voorbij.

Henk van de Wardt. Testmanager bij PGGM Vermogensbeheer
Henk van de Wardt. Testmanager.

Webinar terugkijken?

Stuur een mailtje naar info@testersuite.nl.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.