Blog
Plan een afspraak

Nieuwe standaard koppeling met TOPdesk Change Management

May 4, 2022

XML-integratie module verouderd


Testersuite beschikt al ruim 8 jaar over een standaard koppeling met de TOPdesk module Change Management. Met deze koppeling kunnen TOPdesk wijzigingen worden opgehaald in Testersuite om ze daar te testen.

Deze koppeling is echter gebaseerd op de ondertussen verouderde XML-integratiemodule van TOPdesk. Wij bieden deze koppeling sinds enige tijd niet meer aan omdat de XML-integratiemodule door TOPdesk wordt uitgefaseerd en wordt vervangen door de TOPdesk API.

Nieuwe TOPdesk koppeling via API

Vanaf begin mei 2022 is de standaard koppeling in Testersuite met de TOPdesk module Change Management beschikbaar gekomen op basis van de TOPdesk API. Deze nieuwe standaard koppeling is eenvoudiger te configureren en is een stuk stabieler dan de oude koppeling. De conceptuele werking van de koppeling is in de afbeeldingen hieronder weergegeven.

Ben je Testersuite-gebruiker en wil je meer weten over de koppeling of ondersteuning bij de configuratie van de Testersuite – TOPdesk koppeling? Stuur dan een mail naar Testersuite support.

Ben je nog geen Testersuite-gebruiker en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Schematische weergave integratie

figure showing the integration between TOPdesk and Testersuite (1)
Ophalen TOPdesk wijzigingen.

figure showing the integration between TOPdesk and Testersuite (2)
Wijzigingen en requirements worden gesynchroniseerd.

figure showing the integration between TOPdesk and Testersuite (3)
Statusverandering requirement wordt gesynchroniseerd in de wijzigingen.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.