Blog
Plan een afspraak

Gratis testtool - snel - eenvoudig - in de cloud

August 5, 2019

Het is inmiddels onderdeel van ons dagelijks leven geworden; het gebruik van goede nuttige en gratis apps die ons het leven makkelijker maken. Denk aan bijvoorbeeld WhatsApp, Instagram, Gmail, Google Calendar, Skype etc... In de zakelijke wereld is dat niet anders. Hier zijn legio voorbeelden van. Reden genoeg om kennis te maken met Testersuite Free, de gratis testtool.

gratis testtool Testersuite Free
Testersuite FREE,  gratis testtool

Testen met spreadsheets

Voor veel testers is het een bekend (schrik)beeld. Ingewikkelde spreadsheets gevuld met testscripts, testscenario's en velden om bevindingen (defects) en bijbehorende screen shots in te verwerken. Saai, verwarrend en niet bepaald uitnodigend voor testers die testen niet als hun primaire taak hebben. Voor de testcoördinator en testmanager die alle data uit de spreadsheets moeten verwerken is het al evenmin een pretje. Dat kan beter vinden wij, volledig gevoed vanuit de in ons DNA opgesloten filosofie dat volwassen testmanagement eenvoudig gemaakt moet worden.

Gratis testtool Testersuite Free

Testersuite Free is een zeer gebruiksvriendelijke gratis testtool waarmee een gestroomlijnd testproces binnen handbereik is. Op eenvoudige wijze kunnen testproducten geregistreerd en beheerd worden. De krachtige workflow functionaliteit bevordert de samenwerking tussen beheerder, testers en ontwikkelaars. En Testersuite Free kan voor meerdere testtrajecten tegelijk worden ingezet. Of het nu gaat om omvangrijke testtrajecten of kleine wijzigingen.

Een van de uitgangspunten van Testersuite free is krachtige eenvoud. Zoals eerder gememoreerd wil je als testmanager of testcoördinator niet verstrikt raken in tal van verschillende spreadsheets. Daarom hebben we het in Testersuite Free mogelijk gemaakt om per testtraject te bepalen welke personen toegang krijgen. Dit kunnen interne maar ook externe personen zijn. Het is dus mogelijk een externe partij zoals een leverancier toegang te geven tot een testtraject en mee te laten testen of bevindingen op te laten pakken. Hoe eenvoudig wil je het hebben, centraal samenwerken met één actueel overzicht! Als testmanager wil je natuurlijk te allen tijden op de hoogte blijven van je testprojecten. Met de standaardrapportages in Testersuite Free blijf je op de hoogte van de voorgang van de testtrajecten.

Business man trying to choke himself with tie.
Overtuig je baas

Overtuig je baas

Zoals uit bovenstaand blijkt is Testersuite Free een ideale tool om de eerste stappen te zetten naar een volwassen testproces. Dit hebben duizenden testers inmiddels ervaren. Doordat Testersuite Free een gratis testtool en een SaaS-tool is, kun je binnen 2 minuten 'up and running' zijn. Je hebt dus niet te maken met budgetaanvragen, inkoopprocedures, implementatieprocedures, etc... Het enige wat je moet doen is een eigen omgeving aanmaken door op onderstaande knop te klikken.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.