Blog
Plan een afspraak

Start nu met Testersuite zonder gedoe!

November 27, 2019

Het Testersuite Team heeft het nog makkelijker gemaakt voor je om te starten met Testersuite PRO. Geen gedoe met telefoontjes, contracten en email. Maak vanaf nu je eigen Testersuite PRO omgeving aan met je creditcard. Je hebt al een Testersuite PRO omgeving voor 5 gebruikers vanaf 80 euro per maand.

person buying online with a creditcard.

Testersuite PRO gebruiken wanneer jou dat uitkomt?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een tijdelijk project hebt lopen waarbij er ook getest moet worden. Dan is het handig als je flexibel gebruik kunt maken van een goede testtool. Met de PRO versie bieden we je de mogelijkheid per maand te bekijken of je gebruik maakt van onze tool. Gebruik gewoon je creditcard en start direct met de PRO versie. We verlengen maandelijks je abonnement. Wil je stoppen? Geef dat dan voor het eind van de maand aan en we zetten je abonnement stop. Zo eenvoudig is het. Je kunt direct aan de slag door op bovenstaande button te klikken.

Testersuite PRO voor langere periode gebruiken

Heb je te maken met een doorlopend testproces of werk je aan een project wat langer dan een jaar loopt? Ook dan kun je gewoon met je creditcard starten. Kies voor het jaarabonnement bij je aanmelding en profiteer direct van een gunstiger tarief ten opzichte van een maandabonnement. Je kunt direct aan de slag door op bovenstaande button te klikken.

Upgraden naar PREMIUM?

Wil je meer uit je PRO omgeving halen? Ben je toe aan de volgende stap? Dan kun je eenvoudig upgraden naar Testersuite PREMIUM. Wij zorgen voor een naadloze overgang zodat jij door kunt met je werkzaamheden.

Gratis proberen?

Wil je eerst nog bekijken wat een testmanagement tool voor je kan betekenen? Dat kan heel eenvoudig. Klik hier en kies voor de Testersuite FREE versie. Zonder onze tussenkomt en zonder creditcard ben je binnen 2 minuten up and running met je eigen testmanagement tool. Probeer het gerust, no strings attached.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.