Blog
Plan een afspraak

De 3 nieuwe smaken van Testersuite

July 22, 2019

Testen moet slimmer en makkelijker kunnen. Met dit mantra beginnen wij bij Testersuite iedere dag dat we voor onze fans aan dit mooie product mogen werken. Onze fan-base groeit hard en is enthousiast. Daar doen we het voor! Het geeft ons steeds weer nieuwe energie om het testen nog eenvoudiger te maken. Dat zie je terug in de tweewekelijkse release.

De 3 nieuwe versies van Testersuite

Binnen het Testersuite Team vroegen we ons af: "Hoe kunnen we nog meer organisaties helpen om slimmer en makkelijker te testen?" Een dag brainstormen op de hei leverde het antwoord op deze vraag: "Yes it can!". En zie hier het resultaat; de drie nieuwe smaken van Testersuite: Free, Pro en Premium!

Testersuite Free

Testersuite FREE logo

Voor individuen en teams die willen starten met testmanagement introduceren we Testersuite Free. Start testtrajecten, nodig je teamleden uit, ontwerp tests, voer testruns uit en registreer bevindingen. Gebruik de standaard workflow functie voor het managen van bevindingen. Volg de vorderingen van je team door middel van het dashboard en maak gebruik van de rapportage mogelijkheden.

Maak binnen 2 minuten je eigen Testersuite Free omgeving en start direct. Volledig gratis, zonder restricties.

Vergelijk hier

Testersuite Professional

Testersuite PRO logo

Voor teams en organisaties die testtrajecten professioneel willen managen. Met Testersuite Professional zet je de volgende stap in je testproces. Configureer Testersuite op basis van de werkwijze van je organisatie. Importeer bestaande Excel testcases in Testersuite. Gebruik de Masterlist om je regressie tests te beheren en gebruik regressie tests in meerdere testtrajecten. Registreer en test requirements in Testersuite. Maak gebruik van de handige Exploratory Testing App om (business) testers eenvoudig mee te laten testen.

Testersuite Professional is zeer betaalbaar en volledig schaalbaar dus ook bereikbaar voor kleinere organisaties.

Vergelijk hier

Testersuite Premium

Testersuite PREMIUM logo

Voor grotere organisaties die additionele functionaliteit en support nodig hebben. Ben jij een echte savvy op het gebied van testen? Zijn er meerdere teams of afdelingen betrokken bij het testen van applicaties? Dan biedt Testersuite Premium legio functionaliteiten om slimmer en beter te testen. Start met risk based testen, maak verschillende testomgevingen en gebruiker groepen aan, voer massa-mutaties door en kopieer volledige testtrajecten. Gebruik de standaard integraties met bijvoorbeeld TOPdesk, JIRA of tools voor testautomatisering of realiseer zelf integraties met onze API.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of volg vrijblijvend onze online demo.

Vergelijk hier

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.