Tester

Bereid de tests eenvoudig voor. Voer direct tests uit, leg testresultaten vast en registreer testbevindingen.

Waarom testen met een tool?

Wanneer je professioneel tester bent dan hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen wat de toegevoegde waarde is van een testtool. Of het nou gaat om het specificeren van testgevallen of het uitvoeren van tests. Of om het vastleggen van testresultaten en het snel registreren van testbevindingen met screen shots. Daarvoor wil je natuurlijk gebruik maken van een gebruiksvriendelijke tool zodat je snel kan werken en alles overzichtelijk bij elkaar hebt.

Vaak worden medewerkers in de business gevraagd om mee te testen. Met de flexibele workflows in Testersuite krijgen business testers automatisch bericht als ze iets moeten testen. De eenvoudige interface in Testersuite zorgt ervoor dat business testers zonder uitleg direct hun tests kunnen uitvoeren en de resultaten kunnen vastleggen.

Hoe kan ik starten?

Ook het starten met Testersuite hebben we eenvoudig gemaakt. Je kan binnen twee minuten een eigen Testersuite omgeving aanmaken op onze website. Volledig gratis en zonder enige verplichting. Bevalt het goed? Kies dan voor een PRO abonnement en profiteer van de extra functies die beschikbaar komen zoals het importeren van testcases en het configureren van velden en workflows. Wil je nog meer functionaliteit? Bijvoorbeeld het kopiëren van volledige testtrajecten of koppelingen met andere tools? Overtuig dan het management van het nut om aan de slag te gaan met Testersuite Premium.

Wil je meer weten over de gebruiksvriendelijke functionaliteiten? Op deze pagina vind je uitgebreide beschrijvingen en screen shots van de Testersuite modules.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.