December 2018

Tester geeft Testersuite een 8,3

Een tester is gewend om zijn oordeel te geven. Daarom heeft het Testersuite team aan alle users van Testersuite gevraagd een oordeel te geven over de tool. Zoals het vroeger altijd weer even spannend was hoe je kerstrapport eruit ging zien, waren we nu zeer benieuwd wat we van de Testersuite users terug zouden krijgen. 

Het oordeel van de Tester

Tromgeroffel……………een 8,3! En daar zijn we bijzonder blij mee…

Het Testersuite team heeft afgelopen jaar weer mooie zaken gerealiseerd. En dat hebben we met maar één doel voor ogen gedaan: het creëren van fansWe realiseren ons goed dat een 8,3 een mooi cijfer is, maar het biedt natuurlijk nog altijd ruimte voor verbetering. En daar gaan we als Testersuite team voor in 2019, from good to great!

Tester geeft Testersuite een goede beoordeling

Om het rapportcijfer nog beter te kunnen interpreteren hebben we ook een NPS (Net Promoter Score) meting gedaan. Dit leverde een zeer hoge NPS op van 40,5. Vertaald houdt dat in dat een zeer groot deel van de users Testersuite zouden aanbevelen bij een vriend of collega. Als je dit afzet tegen een gebruikelijke NPS van 20-30 binnen de zakelijke dienstverlening, dan weet je dat Testersuite met haar score een grote verantwoordelijkheid met zich meedraagt richting de tester om het niveau te borgen.

Vasthouden aan visie

Door vast te houden aan onze visie dat testen eenvoudig en makkelijk moet zijn voor de tester, hebben we al veel organisaties, testmanagers, projectmanagers en IT-managers geholpen hun testproces naar een hoger volwassenheidsniveau te tillen. Dit betekent ook dat we de dialoog aangaan met onze klanten en ze betrekken bij de laatste ontwikkelingen. Wordt alle feedback gebruikt die we krijgen van Testersuite users? Niet wanneer het in strijd is met onze visie dat testen eenvoudig en makkelijk moet zijn voor de tester. En hierom worden we ook gewaardeerd.

Wil je meer weten over hoe we testen eenvoudig en makkelijk maken? Kijk dan hier naar onze uitleg in twee minuten. Of vraag anders via onderstaande button een (online)demo aan. We helpen je graag verder.

« terug